Redizajn Sajta Cena

Home | Cenovnik | Redizajn Sajta Cena

Kako se pod redizajnom sajta podrazumeva mnogo poslova na Vašem sajtu ne možemo Vam dati tačne cene. Cene ispod su ustvari primeri nekih poslova koje smo radili za naše klijente i koliko su oni koštali.

 

Cena redizajna kompletnog sajta - promena izgleda sajta

Cena od 50 do 150€ - izrada novog sajta.

 

Ponekad je jeftinije izraditi novi sajt prilagodjen savremenim tehnologijama, uraditi SEO optimizaciju od početka nego prepravljati postojeći sajt.

 

 

Cena redizajna - zamene flash elemenata.

Cena od 10 do 50€.

 

Na starijim sajtovima često možemo videti flash elemente koji su danas (zbog mobilnih uredjaja) neprihvatljivi. Na žalost Android operativni sistem ne podržava flash tako da ako imate npr. meni koji je uradjen u flashu - na telefonima se nece videti, morate uraditi css meni. Ili ako imate slider sa slikama uradjen u flashu ni on se neće videti... Umesto flash slidera sada postoji dosta prelepih JS/CSS slidera koji će zadovoljiti Vaše potrebe.

 

 

Dodavanje novih funkcionalnosti - stranica na postojeci sajt.

Cena od 10 - 150€

 

Često Vam je potrebna PHP/MySQL galerija slika, stranica sa vestim, katalog... sve to se može postaviti na postojeći sajt uz izradu administratorskog dela u kome bi samostalno menjali slike, dodavali proizvode...

 

 

Ipak je najbolje da nas kontaktirate i pošaljete upit u kome ćete objasniti šta Vam je potrebno a mi ćemo Vam poslati procenu cena i rokova.

 

Sva plaćanja se vrše u dinarskoj protivvrednosti preko računa agencije

 

INTERESUJE VAS CENA SAJTA??

Popunite što detaljnije upitnik i odgovorićemo Vam u najkraćem mogućem roku.