Izrada Sajta

Home | Usluge | Izrada Sajta

Šta je web sajt?

 

Samim tim što čitate ove redove jasno je da znate kolike su prednosti reklamiranja putem interneta. Svi znamo kako izgleda budućem klijentu telefonom objašnjavati kakvim se mi to poslom bavimo i šta mu nudimo. Mnogo je lakše budućeg klijenta uputiti na web adresu, gde će se informisati o vama, vašoj firmi, cenama, ponudi, pogledati slike.....
Svrha svake prezentacije je komunikacija. Bez obzira na ono što pokušavate postići prezentacijom koju ste napravili -njom nešto želite reći. Razumljivo je da pri tom želite biti što jasniji. Drugim rečima, važno je da vaša prezentacija bude dostupna svakome, da nikoga ne odbacujete, da nikoga ne sprečavate u pristupu, da svakome omogućite da dobije maksimum - bez obzira koji browser ili platformu koristio.

 

Izrada sajta - internet web stranica

 

Šta vam nudimo?

-  Izrada CMS sajtova (PHP/MYSQL internet sajtove, gde korisnik sam menja sadržaj na jednoj ili više stranica)
-  Administratorski deo sajta u kome ćete veoma jednostavno menjati svoje stranice, vršiti SEO optimizaciju...
-  SEO optimizaciju sajtova za Google i ostale pretraživače
-  Instalacija Google analitike na sve sajtove radi lakšeg praćenja posećenosti
-  Upload sistem slika, dokumenata... kroz file manager
-  Izrada HTML sajtova

 

Usluga izrade sajta gde su najvažnije potrebe klijenta

U radu klijenta uvek stavaljamo na prvo mesto i prilagođavamo sve radove njegovim željama. Naš osnovni cilj je ostvarivanje dugoročne saradnje na obostrano zadovoljstvo. 

U toku rada klijent je uključen u svaki korak izrade sajta.  Jedino uz tesnu saradnju sa klijentom možemo biti sigurni da će krajnji rezultat (sajt) zadovoljiti sve klijentove potrebe.

 

Pri izradi svakog web sajta najvažnije je dobro planiranje i komunikacija sa klijentom.

 

Planiranje novog sajta

Pri planiranju sajta zahtevamo što detaljniji opis od klijenta. Bez detaljnog opisa dizajna, funkcionalnosti sajta greške u izradi su skoro pa obavezne. Pre kontaktiranja web dizajn agencija, firmi.. odvojite vreme i dobro razmislite kakav sajt Vam je potreban. Mi možemo izraditi samo ono što tražite od nas.

 

Komunikacija sa klijetom

Od prvog kontakta do postavljanja sajta na server u stalnom smo kontaktu sa klijentom. Komunikacija se najviše odvija mailovima pošto iza njih ostaje pisani trag i ne može doći do nesporazuma vezano za cenu sajta, obećanje rokove, ispunjenje Vaših zahteva...

 

Tehnoligija izrade sajta u KompArt agenciji

Većinu naših klijenata ovo ne interesuje, važno im je "samo" da dobiju lep, funkcionalan, brz sajt. 
Da li je baš tako?

 

Wordpress, joomla, drupal... sajtovi

Od tehnologije u kojoj je izrađen sajt mnogo toga zavisi: SIGURNOST sajta, brzina, izgled, SEO optimizacija... Ukoliko se odlušite za izradu wordpress, joomla, drupal... ili nekog drugog besplatnog CMS-a morate znati da uz njih ide i obavezno REDOVNO AŽURIRANJE koje morate nekom platiti. Svi besplatni CMS-ovi imaju više sigurnosnih "zakrpa" godišnje, ukoliko ih ne odradite rizukujete da Vam neko hakuje - obori sajt. Sajtovi radjeni u besplatnim CMS-ovima se veoma često mnogo sporijie otvaraju od custom made (izradjenog po Vašim željama) sajtova.

 

KompArt custom made CMS

Za naše klijente razvili smo sopstveni CMS u kome Veoma jednostavno menjate kompletan sadržaj Vašeg sajta. Naš CMS kao i većina besplatnih CMS-ova za skladištenje podataka koristi MySQL bazu a pisan je u PHP programskom jeziku.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

INTERESUJE VAS CENA SAJTA??

Popunite što detaljnije upitnik i odgovorićemo Vam u najkraćem mogućem roku.