Jeftina izrada sajta

Home | Nazad | Jeftina izrada sajta

Da li je moguće doći do jeftinog sajta i kako, da li jeftin sajt prati i kvalitet, da li će izrada sajta trajati 100 godina, koliko su sigurni...?

Ovo su neka od pitanja koja sebi postavlja svako ko planira da svoju firmu postavi na internet i privuče nove klijente.

 

Naš odgovor je DA, moguće je doći do jeftinog - kvalitetnog sajta veoma brzo.

 

 

Zašto je naš sajt jeftiniji od drugih - vreme izrade sajta?

 

Zamislite situaciju, pokvario Vam se automobil i krenete u nov prelep servis u centru Beograda a u servisu sve blista mladi nasmejani majstori uzimaju Vaš automobil i posle mesec dana Vam javljaju da popravka košta  2000€. Ok platite 2000€ auto radi i vi ste zadovoljni. Zašto je cena popravke 2000€, zato što su majstori mladi i trebalo im je mesec dana da nadju i reše problem na Vašem autu, zakup servisa mesečno košta 1000€ troškovi poslovanja još 1000... Sledeći put odvezite Vaš auto kod iskusnog - proverenog majstora u Batajnicu i popravka će koštati 200€ zato što je taj majstor popravio stotine takvih automobila i problem reši za 2h.

 

Primer možda nije najbolji ali sve se svodi na to da sa velikim iskustvom ide i brzina u radu. Kako je vreme novac kod nas su sajtovi jeftiniji, nama nije potrebno mesec dana da izradimo jedan sajt.

 

 

Zašto je naš sajt jeftiniji od drugih - tehnologija izrade sajta?

 

Svaki sajt koji izradimo je naših ruku delo i 100% razumemo zašto nešto radi tako kako radi. Sajtove izrađujemo u PHP programskom jeziku a "oslonjeni" su na MySQL bazu - bez korišćenja gotovih CMS rešenja sa interneta. Ne treba nam mnogo vremena da odradimo razne promene na sajtu koje "izlaze iz šablona".

Šta to znači u praksi, svaka Vaša sugestija se razmatra i ukoliko je moguća uzima se u rad. Kada nam klijent NPR. pošalje zahtev da se u levoj koloni ispod menija izlistaju 3 najnovija proizvoda sa slikama, ispod njih 3 najstarija a ispod 3 najprodavanjia... dalje, kada se pređe preko prva tri mišem da se slika zumira, sledeća tri da se vrte.... Mi uđemo u kod stranice i to odradimo.

Sa druge strane velika većina korisnika gotovih CMS-ova to ne može odraditi, oni se uglavnom oslanjaju na gotove dodatke koje mogu preuzeti sa interneta. Moramo se ograditi, postoji mali broj firmi koje rade gotove CMS-ove a znaju odraditi custom stranice vezane na bazu i isprogramirati Vam sve što želite.

 

INTERESUJE VAS CENA SAJTA??

Popunite što detaljnije upitnik i odgovorićemo Vam u najkraćem mogućem roku.