Redizajn Sajta

Home | Usluge | Redizajn Sajta

Pored izrade novih sajtova nudimo Vam i uslugu redizajna Vašeg postojećeg sajta.

 

Redizajn sajta je...?

Kada se kaže redizajn sajta prvo što svi pomisle je promena izgleda sajta, u 99% slučajeva klijent koji traži redizajn ne misli samo na promenu izgleda sajta. Ukoliko želite samo promenu izgleda Vašeg sajta znači da ste 100% zadovoljni svim funkcijonalnostima, pozicijom na googlu...

Obično se dešava da klijenti trži redizajn a da pri tome misli na: promenu izgleda sajta, da se sajt prilagodi pregledu na mobilnim telefonima, tabletima... (responsive dizajn), da se doradi SEO optimizacija, optiizuju slike...

 

Redizajn Sajta

 

Šta sve obuhvata redizajn sajta.

Iz dosadasnjeg iskustva pod redizajnom sajta podrazumeva se više stvari koje zavise od Vaših potreba. Moguće je da je Vašem sajtu potrebno samo nekoliko sitnih promena da bi ponovo bio funkcionalan. Ukoliko npr. imate flash meni koji android telefoni ne vide i želite da se odradi moderan CSS meni ili želite da se doradi SEO optimizacija ili ...kompletan redizajn sajta - kompletno sređivanje Vašeg sajta i njegovo prilagođavanje najnovijim trendovima i tehnologijama. Na kraju redizajn je rad na Vašem sajtu koji se već nalazi na internetu.

 

Da li Vam je potreban redizajn sajta?

Odgovorite na pitanja ispod i ukoliko na sve odgovorite sa da NIJE Vam potreban redizajn sajta

- Da li ste zadovoljni dizajnom svog sajta?

- Da li je Vaš sajt resposive - prikazuje se na svim uređajima (mobilni, tablet...) pravilno bez potrebe da zumirate skrolujete...?

- Da li se stranice otvaraju brzo?

- Da li ste zadovoljni SEO optimizacijom - svojiom pozicijom na Googlu?

- Da li samostalno i jednostavno vršite ažuriranja na svom sajtu?

 

Cena redizajna Vašeg sajta

Jasno Vam je da je nemoguće napraviti cenovnik u kome ćete videti koliko bi kostao redizajn sajta. Ipak iz dosadasnjeg iskustva možemo Vam dati bar okvirne cene redizajna sajta.

 

 

INTERESUJE VAS CENA SAJTA??

Popunite što detaljnije upitnik i odgovorićemo Vam u najkraćem mogućem roku.