SEO OPTIMIZACIJA SAJTA ZA GOOGLE

Uz pomoć optimizacije sajta, vaša internet prezentacija ima daleko veću šansu da se plasira medju prvih deset ključnu reč, tj. da se na listingu rezultata nalazite na prvoj stranici.

SEO je skraćenica iz engleskog naziva Search Engine Optimisation, što u prevodu znači prilagodjavanje ili optimizacija sajta za pretraživače. Reč je o procesu prilagodjavanja sajta i njegovog sadržaja ili web dizajna internet pretraživačima kao što su Google, Yahoo i MSN.

Da li je Vašoj web prezentaciji potrebna web optimizacija sajta? Optimizacija sajta

Cilj je da bi vaš sajt privukao što više kvalitetnih posetilaca Glavni cilj optimizacije sajta - više kvalitetnih posetilacasa internet pretraživača, tj. onih posetilaca, kojima je Vaš sajt i namenjen (a ne po svaku cenu navući što više bilo kakvih posetilaca). To jednostavno možete i sami da proverite. Idite na www.google.com (ili www.google.rs) i proverite vaše najbitnije ključne reči. izaberete odgovarajuće ključne reči. Razmišljate glavom vaših potencijalnih posetilaca.. šta bi ste Vi na njihovom mestu upisali u pretraživač kad bi tražili temu sa Vašeg sajta..?Ako se ne nalazite na prvoj stranici spiska rezultata (ili eventualno na drugoj), onda je odgovor DA, VAMA JE POTREBNA OPTIMIZACIJA SAJTA. Zatražite besplatnu proveru optimizacije koju ćemo vam poslati na Vaš email. Kako to postići?

Web Optimizacija sajta - Osnovna

SEO konsultacija optimizacija Vašeg sajta

Beograd, Novi Sad, ex Yu, Srbija, svet, Australija, itd).

SEO ispitivanje analiza provera Vašeg postojećeg sajta i analize optimizovanosti sajta Vaše konkurencije za odredjene ključne reči

SEO provera - analiza počinje sa procenom kvaliteta Vaših ključnih reči. neku ključnu reč u prošloj godini i koliko je bilo upita na tu ključnu reč u prethodnom mesecu i isto jako bitno: plasirnje Vaših ključnih reči kod konkurencije.

Izrada web sajta - web dizajn i SEO optimizacija sajta

Generalno, u procesu izrade sajta posebnu pažnju poklanjamo validaciji koda Vašeg sajta, SEO optimizaciji sajta za ključne reči, optimizaciji za različite

Vaš internet sajt je Vaša kompanija, Vaša firma, Vaš salon, butik, časopis...Vaš web sajt je ogledalo identiteta vaše firme Ima li garancije na naše usluge optimizacije sajta? Naravno, jedan simbolični deo se uplaćuje avansno, a ostalo tek takon dostizanja konkretno definisanih rezultata. To ponekad može da potraje i do 3 meseca ali se ponekad rezultati mogu videti već nakon par nedelja - zavisi od nivoa optimizacije konkurentnih sajtova.

Održavanje optimizovanosti Vašeg sajta

Naš cilj je ne samo da vas plasiramo medju prvih 10 za odredjenu ključnu reč, nego da TAMO I OSTANETE. To zahteva kontinualno praćenje optimizacije konkurentnih sajtova, praćenje popularnosti odredjenih ključnih reči, praćenje statistike posećenosti, najčešćih ključnih reči, najposećenije stranice itd. Beograd. " SEO Optimizacija sajta za Google OPTIMIZACIJA Ključ uspeha jednog sajta je pravilna optimizacija, takođe poznata kao SEO.

Nažalost, ne postoje jedinstvena i jasna pravila za SEO optimizovanje sajta, budući da se algoritmi koji odredjuju to pazljivo čuvaju u tajnosti. Takva tajnost je potrebna da bi se izbeglo manipulisanje sa Google rezultatima. Algoritmi se takodje često i menjaju iz istog razloga, da operateri ne bi ovladali tehnikama i uticali previse na rezultate.

Dakle, činjenica je da se sve teorije o uspehu temelje često na nagađanju ili na ličnom iskustvu ljudi koji se bave optimizacijom.Budite spremni da cujete mnogo raznih interpretacija, o tome kako se optimizuje sajt.

Uglavnom, ono sto je realno je da mozemo podeliti proces optimizacije na dve oblasti:

On Page optimizacija i off page optimizacija.

Ukoliko se ne odlučite za održavanje optimizacije, postoji opasnost da skliznete sa vrha, i onda opet može da potraje par meseci vremena, da bismo vas ponovo dobro plasirali. (ovo kašnjenje je zbog načina rada pretraživača, koji periodično posećuju Vaš sajt i skupljaju informacije sa njega. Više detalja o ovome možete pogledati na našoj stranici Kako rade internet pretraživači ) Najnovije vesti iz sveta vezanih za SEO optimizaciju web sajta

SEO optimizacija SEO Vesti ćete moći pratiti preko facebooka (eh, kad se covek lenj da pravi svoj kód, kad sve ima gotovo). Preko facebooka možete pratiti preko RSS izvora sva dešavanja vezana za SEO optimizaciju. Trudićemo se da redovno ažuriramo vesti. Saznajte među prvima kad je Google obnovio page rank.

On Page optimizacija i off page optimizacija.

SEO optimizacija SEO Vesti

Danas je dodata nova alatka - optimizacija sajta se ne može zamisliti bez ove alatke. Proverite Page Rank vašeg sajta online sa naše stranice. Šta je to Page Rank? Pročitajte naš besplatan SEO kurs.

Language - web design prices KompArt  Web Design Srpski izrada sajtova

Novosti

iz KompArt Agencije

RADNO VREME ZA PRAZNIKE

Za vreme Prvomajskih praznika agencija neće raditi od 01.05.2013 do 06.05.2013

 

POTREBAN PHP PROGRAMER

Potreban PHP programer za honorarni rad od kuce odlicna zarada...

detaljno..

 

OPREZNO SA FTP-om !

Zbog učestalih hakerskih napada na sajtove ne čuvajte lozinke u svojim FTP programima.

 

 

KompArt projekti

 

IZRADA SAJTA ZA POSLOVNI KATALOG SRBIJE IZRADA SAJTA ZA Zlatibor apartmani
IZRADA SAJTA ZA Beograd Apartman IZRADA SAJTA ZA LOPER TOURS
(slučajan izbor)

 

SEO - Optimizacija sajta

 

 

SEO je engleska skraćenica izraza Search Engine Optimisation, što znači optimizacija sajta za pretraživače.

SEO (optimizacija sajta za pretraživače) je u stvari prilagodjavanje Vašeg sajta - prezentacije internet pretraživačima kao što su Google, Yahoo...

 

Osnovni cilj 99% prezentacija na internetu je da što veći broj posetilaca dođe na vašu prezentaciju i pronađe ono što traži. Kako je Google najpoznatiji i najkorišćeniji pretraživač na internetu mi sve parametre (važne za pretragu) prilagođavamo upravo njemu.

 

TRENUTNO VAM NUDIMO

 

Osnovnu optimizaciju prezentacije i prijavljivanje na pretraživače radimo besplatno uz svaki izradjeni sajt.

Naprednu optimizaciju sajta za pretraživače radimo u dogovoru sa klijentom i cenu određujemo za svaki projekat posebno.

Održavanje optimizovanosti Vašeg sajta dogovaramo sa klijentima kojima je veoma važno da se dobro kotiraju na Googlu i ta usluga se naplaćuje mesečno. Ona podrazumeva redovno praćenje kotiranja po zadatim ključnim rečima.

 

 


 

 

 

Nazad

 

 

 

 

 

 

Sva prava zadržana © KompArt Agencija